Ett litet smakprov av de många produkter Plåtfixarn har att erbjuda.



Skorstenskrona

Skorstenskrona Förr, då oljepannan var vanlig höll man skorstenen varm med rökgaserna, vilket gjorde att nederbörd och fukt torkade upp efter hand. Idag, då de flesta husägare övergett oljeeldningen till förmån för miljövänligare alternativ så som gaspannor, värmepumpar etc., så torkar inte skorstenen, vilket leder till att den sakta vittrar sönder.
Genom att installera en smart skorstenskröning undviker du söndervittring och fågelbon samt får en vacker kröning av skortsenen på köpet. Kröningen är öppningbar vid sotning.

Plåtad villagavel

Plåtad Villagavel Trött på att stå på stegar och måla en villagavel? Svaret är en lackerad profilerad plåt, vilken efterliknar det karakteristiska lockmönstret och är i sig själv helt underhållsfri. Plåten sätts ovanpå befintlig trägavel. Vid lockpanel tas locket bort för att skapa en jämn yta.

Heltäckt vindskena

Heltäckt vindskena Även vindskenan kan täckas helt d.v.s. även sidan täcks över med en profilerad plåt, vilken följer den underliggande brädan. Torrsprickor och mister i den befintliga träskenan döljs med plåt i valfri kulör.